Ryhmille

Häiden aika?

Haluaisitko järjestää kutsukorttien askarteluhetken tai elämykselliset polttarit taiteillen? Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen päivä häiden ympärillä.

Työyhteisöpäivät

Hyvinvointia, ryhmäytystä, yhteistä työskentelyä. Varaa joko valmiiksi suunniteltu kokonaisuus tai juuri teitä palveleva työyhteisöpäivä.

Kuvataidetyöskentelyjä

Haluatko tilata kuvataidetyöskentelyn tapahtumaasi, asiakkaillesi tai yhteisöllesi? Kokenut ryhmänohjaaja järjestää teille työskentelyn tarpeisiinne. 

Synttäripalvelu

Voit valita joko valmiin juhlapaketin tai suunnitellaan sankarin näköinen päivä. Synttäripaketit sopivat niin lastenjuhliin kuin vanhemmallekin kuvataiteen ystävälle.

Kerhotoimintaa yhdistyksille

Haluaisitteko järjestää kuvataidekerhoa tiloissanne? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kerho tiloihinne. Valmiita kerhoja on mm. musiikki, kuvataide ja leikki kerho lapsille ja heidän aikuisilleen ja koululaisten tunne-taito-kerho

Kuvituspalvelua

Haluaisitteko kurkistusseinän tai oman näköisiä kuvia julkaisuihin? Lisäksi mm. omalla kuvalla lastenkirjoja, tunnekortteja ja päiväohjelmia. Kuvitustyyli sopii erityisesti lapsille ja lapsen mielisille.

Teillä vai meillä?

Onko suunnitteilla polttarit, synttärit, työyhteisöilta tai vaikkapa illanvietto ystävien kesken - kaipaatteko toimintaa yhdistyksellenne tai kylätalolle? 

Kokenut ryhmänohjaaja ja auttaa teitä järjestämään unelmien taidetyöskentelyhetken. voit valita valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden tai voidaan ideoida yhdessä juuri teidän näköinen hetki meillä tai teillä. 

Missä meillä? Työtilamme sijaitsevat Tapahtumakartanolla, Kangasalla, ja voit vuokrata kartanolta juuri teidän juhliinne sopivat tilat.

Tilausryhmät alkaen 240 euroa.