Taide- ja hyvinvointikeskus Sola tarjoaa taikahetkiä sinulle. 

Luovien menetelmien yhdistäminen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on Taide- ja hyvinvointikeskus Solan osaamisen ytimessä. 

Solassa tulet kohdatuksi lämmöllä ja ammattitaidolla. Etsit sitten esimerkiksi apua mielenterveytesi haasteisiin, yhteisöllenne tapahtumaan ohjelmaa, kuvittajaa tai työhyvinvoinnin äärellä ammattilaista - me autamme sinua. 


Jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Toimitilamme löytyvät Kangasalan Tiihalasta, Tapahtumakartanon toisesta kerroksesta. Tilaan johtaa portaat.

Työtila ei ole esteetön. Jos haluaisit silti tulla asiakkaaksemme, voimme järjestää tapaamisen esteettömissä julkisissa tiloissa, kuten kirjastolla tai ulkona. Teemme myös kotikäyntejä matkakorvauksin.

 

Voit ostaa palveluitamme myös hyvinvointi- ja kulttuuriseteleillä ePassi, Edenred ja Smartum.                                                                                                    EI KOSKE TERAPIAPALVELUITA!                                                                       Palvelusetelillä voit ostaa: mm. Naamiot-työskentely, Mitä minulle kuuluu? - työskentely, Harrasta taidetta - yksilölle ja ryhmälle, Taidepäiväkirja, Hyvinvoinnin keskiviikko - osallistumisen, osallistumismaksu omiin tapahtumiimme. Laita sähköpostia, jos haluat maksaa esimerkiksi osan työskentelystä palvelusetelillä tai kaipaat muuten apua palvelusetelillä maksamisessa.

UUTUUDET!

.Ilmoittaudu Hetki aikaa itsellesi - Taide & äänimaljat tilaisuuteen tästä

Hetken aikaa itsellesi sinulle järjestää kangasalalaiset yrittäjät Anna Sappinen ja Sanni Pesonen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Voit valita sinulle sopivimman hetken tai osallistua jokaiseen! Yksi kerta 79,90€ ja kaikki neljä kertaa 299€. 

8.6 Maalaaminen (viimeinen ilmoittautuminen 1.6)

13.7 Savityöt (viimeinen ilmoittautuminen 6.7)

10.8. Luontotaide (viimeinen ilmoittautuminen 3.8)

7.9 Mandalat (viimeinen ilmoittautuminen 31.8)

Terapeuttisi

Sanni Pesonen on empaattinen ja ratkaisukeskeinen kuuntelija, joka rohkaisee sinua kohti omia mahdollisuuksiasi. 

Sannilla on erityisesti kokemusta lapsista, nuorista ja erityisistä ihmisistä nepsyistä kehitysvammaisiin. Sanni on vetänyt naistenleirejä yhteistyössä Kangasalan seurakunnan kanssa ja toiminut vertaisohjaajana parisuhde- ja vanhemmuusryhmissä. 

Kuvataideterapeuttina Sanni on monipuolinen niin materiaalivarastoltaan kuin ideoiltaan - ehdota siis rohkeasti, miten juuri sinä haluaisit työskennellä. Rohkeutta kokeilemiseen ei puutu.

Kokemusta Sannilta löytyy ainakin seuraavien teemojen alta: vanhemman kuolema lapsuudessa, narsisti lähipiirissä, erityislapsi ja diagnosointipolku, puolison aikuisiän diagnoosi, masennus, uupumus, itsetuhoisuus, erilaiset riippuvuudet, läheisen vakava sairastuminen, ero pitkäaikaisesta puolisosta, taloudelliset haasteet ja vaikeudet, hengellinen väkivalta, unelmista tavoitteisiin ja toteutukseen. 

Ota meihin yhteyttä

Taide- ja hyvinvointikeskus Sola

Tiihalantie 19, 36270 Kangasala

info@taide-jahyvinvointikeskussola.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Oletko käyttänyt palveluitamme?

Jätäthän palautteen, jotta voimme kehittää toimintaamme siirry lomakkeelle tästä

Asiakaspalautteet

Mielestäni Sanni on yksi parhaimmista terapeuteista, joita olen nähnyt. Minusta tuntuu, että Sannilla on osaaminen luissa ja asiat tulee suoraan takaraivosta. 

Sanni antaa konkreettisia, yksilöllisiä vinkkejä, josta voi itse valita ja jatkaa pohtimista, mikä hyödyttää juuri asiakasta. Vau!

Sannin terapiaa kuvaa parhaiten sanat: selkeys, rauhallisuus, lämpö, arvostus, luontevuus, läsnäolo, ammattitaito, yhteys, hyväksyntä.

Ratkaisukeskeisen kuvataideterapia opintojen vertaisarviointi

Alpha Partners, Tampereen kesäyliopisto, 2024100% asiakaspalautteen jättäneistä suosittelisi Taide- ja hyvinvointikeskus Solaa ystävälleen ja tulisi uudelleen asiakkaaksi.

”Oon käynyt aikaisemmin neuvolapsykologilla juttelemassa tilanteestani, mutta en saanut kertaakaan yhtä paljon apua, kuin Sannin kanssa jo ekalla kerralla.”

Nainen, 26v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia


”Sanni kohtaa lempeydellä. Kultainen ja neuvokas tapaus. Kiitos avusta, keinoista ja armollisuudesta.”

Nainen, 42v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia


Sain hyviä konkreettisia vinkkejä arkeen ja olo oli hyvin rauhallinen terapian jälkeen. Kiitos! Tulen uudestaan! 

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia


Tää on paraskerho ikinä!

Taikakerholaiset”Oli kiva piirtää kaikilla väreillä ja jutella sitten siitä. Piirsin kuvan, kun pelataan kavereiden kanssa jalkkista. Me puhuttiin vahvuuksista ja mun vahvuus on tiimihenki.”

Lapsi, 6v.

Voimavara-työskentely


”Naistenleirillä oli turvallista olla. Olet luonnollinen johtaja ja pidit langat käsissäsi. Tästä kokonaisuudesta olisin ollut valmis maksamaan enemmänkin.”

Nainen, 47 v

Kangasalan seurakunnan naistenleiri, 2022


Päivä oli juurikin niin ihanan levollinen kuin odotin. Oli kiva, kun aikaa taideteoksen tekemiseen oli tarpeeksi, ei tuntunut siltä että olisi pitänyt kiirehtiä.

Tunnelmia-hyvinvointipäivä

Mun koti on ollut kaaos. Halusin ulkoisen siisteyden avulla saada sisäistä seesteyttä. Oon yrittänyt aiemmin kaikenlaisia listoja ja muistutuksia, mutta en oo saanut niitä toimimaan. Sanni tuli avuksi ja laitettiin tavarat ojennukseen. Laitettiin jokaiselle tavaralle nimetty paikka ja toimiva kierrätysjärjestelmä. Lisäksi Sanni loi just mulle sopivalla tavalla ratkaisun päiväohjelman ja siivouslistan seuraamiseen. Oma-väylä kuntoutus ohjaaja on ihmetellyt ja ihastellut miten oon saanut näin nopeesti ison muutoksen aikaiseksi ja järjestyksen pysymään. Kiitos :)

Nainen, 28v.

Nepsy-materiaalia arkeen


Kiitos. Tuntui tärkeältä, että oli hetki juuri minua varten. Mahdollisuus tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi. Pidin siitä, että annoit tilaa sanoilleni, tartuit niihin ja sysäsit (hyvällä tavalla) eteenpäin.

Nainen, 34v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia