Taide- ja hyvinvointikeskus Sola tarjoaa erilaisia kuvataidetyöskentelyjä. 

Valikoimassamme ratkaisukeskeistä kuvataideterapiaa opiskelijahinnoin syyskuuhun 2024 asti. Tulemalla asiakkaaksi nyt varmistat opiskelijahinnat koko loppuvuodeksi. 

Lisäksi myös taidetyöskentelyjä erilaisia yksilöille ja ryhmille. Lue lisää ryhmätyöskentelyistämme täältä

Tilamme löytyvät Kangasalan Tiihalasta, Tapahtumakartanolta toisesta kerroksesta. Työtila ei ole esteetön.

 Tervetuloa!


Voit myös varata ajan suoraan nettiajanvaraussivustoltamme

Voit ostaa palveluitamme myös hyvinvointi- ja kulttuuriseteleillä ePassi, Edenred ja Smartum.                                                                                                    EI KOSKE TERAPIAPALVELUITA!                                                                       Palvelusetelillä voit ostaa: mm. Naamiot-työskentely, Mitä minulle kuuluu? - työskentely, Harrasta taidetta - yksilölle ja ryhmälle, Taidepäiväkirja, Hyvinvoinnin keskiviikko - osallistumisen, osallistumismaksu omiin tapahtumiimme. Laita sähköpostia, jos haluat maksaa esimerkiksi osan työskentelystä palvelusetelillä tai kaipaat muuten apua palvelusetelillä maksamisessa.

UUTUUDET!

.

"tämä raja" - postikorttisarja

Postikorttisarja on tehty yhteistyössä Naisten Linjan naistenpäivä kamppanjaan. korttisarja sisältää viisieri kuvitusta. Korttisarjaa inspiroi toivo siitä, että naiset kantavat viimeistä mustelmaansa ja ovat asettaneet rajansa väkivaltaa vastaan. 

 Postikorttisarja maksaa 10€ ja jokaisesta myydystä lahjoitetaan 1€ Naisten Linjan työhön. 

Kamppanja voimassa niin kauan, kuin tuotteita riittää


Tilaa tuota sähköpostilla info@taide-jahyvinvointikeskussola.fi. Laita viestiin toimitusosoite ja maksutapatoive (tilisiirto/lasku). 

Terapeuttisi

Sanni Pesonen on empaattinen ja ratkaisukeskeinen kuuntelija, joka rohkaisee sinua kohti omia mahdollisuuksiasi. 

Sannilla on erityisesti kokemusta lapsista, nuorista ja erityisistä ihmisistä nepsyistä kehitysvammaisiin. Sanni on vetänyt naistenleirejä yhteistyössä Kangasalan seurakunnan kanssa ja toiminut vertaisohjaajana parisuhde- ja vanhemmuusryhmissä. 

Kuvataideterapeuttina Sanni on monipuolinen niin materiaalivarastoltaan kuin ideoiltaan - ehdota siis rohkeasti, miten juuri sinä haluaisit työskennellä. Rohkeutta kokeilemiseen ei puutu.

Kokemusta Sannilta löytyy ainakin seuraavien teemojen alta: vanhemman kuolema lapsuudessa, narsisti lähipiirissä, erityislapsi ja diagnosointipolku, puolison aikuisiän diagnoosi, masennus, uupumus, itsetuhoisuus, erilaiset riippuvuudet, läheisen vakava sairastuminen, ero pitkäaikaisesta puolisosta, taloudelliset haasteet ja vaikeudet, hengellinen väkivalta, unelmista tavoitteisiin ja toteutukseen. 

Ota meihin yhteyttä

Taide- ja hyvinvointikeskus Sola

Tiihalantie 19, 36270 Kangasala

info@taide-jahyvinvointikeskussola.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Oletko käyttänyt palveluitamme?

Jätäthän palautteen, jotta voimme kehittää toimintaamme siirry lomakkeelle tästä

Asiakaspalautteet

”Oon käynyt aikaisemmin neuvolapsykologilla juttelemassa tilanteestani, mutta en saanut kertaakaan yhtä paljon apua, kuin Sannin kanssa jo ekalla kerralla.”

Nainen, 26v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia


”Sanni kohtaa lempeydellä. Kultainen ja neuvokas tapaus. Kiitos avusta, keinoista ja armollisuudesta.”

Nainen, 42v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia

”Oli kiva piirtää kaikilla väreillä ja jutella sitten siitä. Piirsin kuvan, kun pelataan kavereiden kanssa jalkkista. Me puhuttiin vahvuuksista ja mun vahvuus on tiimihenki.”

Lapsi, 6v.

Voimavara-työskentely


”Naistenleirillä oli turvallista olla. Olet luonnollinen johtaja ja pidit langat käsissäsi. Tästä kokonaisuudesta olisin ollut valmis maksamaan enemmänkin.”

Nainen, 47 v

Kangasalan seurakunnan naistenleiri, 2022Mun koti on ollut kaaos. Halusin ulkoisen siisteyden avulla saada sisäistä seesteyttä. Oon yrittänyt aiemmin kaikenlaisia listoja ja muistutuksia, mutta en oo saanut niitä toimimaan. Sanni tuli avuksi ja laitettiin tavarat ojennukseen. Laitettiin jokaiselle tavaralle nimetty paikka ja toimiva kierrätysjärjestelmä. Lisäksi Sanni loi just mulle sopivalla tavalla ratkaisun päiväohjelman ja siivouslistan seuraamiseen. Oma-väylä kuntoutus ohjaaja on ihmetellyt ja ihastellut miten oon saanut näin nopeesti ison muutoksen aikaiseksi ja järjestyksen pysymään. Kiitos :)

Nainen, 28v.

Nepsy-materiaalia arkeen