Yhteystiedot

Taide- ja hyvinvointikeskus Sola

Tiihalantie 19, 36270 Kangasala


Voit ottaa meihin yhteyttä myös lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Toimistotyö päivämme ovat pääsääntöisesti tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. 

Asiakaspalautteet

”Oon käynyt aikaisemmin neuvolapsykologilla juttelemassa tilanteestani, mutta en saanut kertaakaan yhtä paljon apua, kuin Sannin kanssa jo ekalla kerralla.”

Nainen, 26v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia


”Sanni kohtaa lempeydellä. Kultainen ja neuvokas tapaus. Kiitos avusta, keinoista ja armollisuudesta.”

Nainen, 42v.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia

”Oli kiva piirtää kaikilla väreillä ja jutella sitten siitä. Piirsin kuvan, kun pelataan kavereiden kanssa jalkkista. Me puhuttiin vahvuuksista ja mun vahvuus on tiimihenki.”

Lapsi, 6v.

Voimavara-työskentely


”Naistenleirillä oli turvallista olla. Olet luonnollinen johtaja ja pidit langat käsissäsi. Tästä kokonaisuudesta olisin ollut valmis maksamaan enemmänkin.”

Nainen, 47 v

Kangasalan seurakunnan naistenleiri, 2022Mun koti on ollut kaaos. Halusin ulkoisen siisteyden avulla saada sisäistä seesteyttä. Oon yrittänyt aiemmin kaikenlaisia listoja ja muistutuksia, mutta en oo saanut niitä toimimaan. Sanni tuli avuksi ja laitettiin tavarat ojennukseen. Laitettiin jokaiselle tavaralle nimetty paikka ja toimiva kierrätysjärjestelmä. Lisäksi Sanni loi just mulle sopivalla tavalla ratkaisun päiväohjelman ja siivouslistan seuraamiseen. Oma-väylä kuntoutus ohjaaja on ihmetellyt ja ihastellut miten oon saanut näin nopeesti ison muutoksen aikaiseksi ja järjestyksen pysymään. Kiitos :)

Nainen, 28v.

Nepsy-materiaalia arkeen