Blogi

Jos et tiedä heti, mihin suuntaan olet lähdössä, mitä haluaisit tehdä ja mikä on se ydin tavoite, jota kohti haluat alkaa tekemään konkreettisia askeleita voit aloittaa tavoitekartan tekemisen väreistä. Maalaa paperille värejä ja tunnelmia, joita mielessäsi on ilman niitä suuremmin miettimättä ja analysoimatta.

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka keksivät uusia ideoita? Näkevät ympärillään epäkohtia, jotka on mahdollista muuttaa ja vielä keksivät niitä muutosehdotuksia? Tai keksivät uusia tapoja toimia kokeiltavaksi? Ja saatko usein vastaukseksi ein?

Talvi ja erityisesti lumipeite laittaa luonnon lepotilaan. Elämme odotuksen tilassa, jossa on lupa pysähtyä ja hillitä energian kulutusta. Lumi on kuin iso peitto, jonka alle maa on jäänyt viettämään talviuntaan - odottaen kevät auringon poistavan peitteen.

Olen Sanni Pesonen, sosionomi, diakoni, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeuttisten menetelmien ohjaaja. Entinen varhaiskasvattaja, tuleva kuvataideterapeutti. Kohtaamisen ammattilainen.

Blogi

16.02.2024

Kiva, että olet löytänyt meidät. Taide- ja hyvinvointikeskus Sola on helmikuussa perustettu yritys, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia taidelähtöisesti.