Yrityksille

Yrityksen yksi arvokkaimmasta pääomasta on hyvä työntekijä. Haluaisitteko pitää yhä parempaa huoleta heistä ja laajentaa hyvinvointipalveluitanne työssäjaksamisen osalta? Taide- ja hyvinvointikeskus Sola on uusi toimija Pirkanmaalla ja tarjoamme nyt rajoitetun määrän yritysasiakkuuksia Tampereen alueen yrityksille. Uskomme siihen, että kun työntekijän hyvinvointiin panostetaan jo silloin, kun kaikki ei ole vielä liian huonosti, lisätään työssäjaksamista. Paremmin voiva työntekijä on pitkäaikaisempi, tehokkaampi ja kannattavampi yritykselle. Saadessaan keskustella työelämän paineista ja pettymyksistä ulkopuolisen ammattilaisen kanssa, vältetään myös kahvihuoneen negatiivisen ilmapiirin kasaantumista.


Etkö saanut tarjousviestiämme?

Pyydä yhteydenotto lomakkeella ja räätälöidään teille sopiva palvelukokonaisuus.


Yrityspaketit -  BASIC, PREMIUM, EXTRA

Keskustelutukea, työstressin purkua ja ratkaisukeskeistä kuvataideterapiaa yksilöille ja ryhmille.


BASIC - etävastaanotolla yksilöille työhyvinvointia.
Pakettiin kuuluu max. 40h/kk etävastaanottoaikoja yrityksenne käyttöön. Maksatte varausmaksun jälkeen vain käytetyistä ajoista. Aikoja on mahdollista varata myös ennalta ilmoitetuille ilta- ja viikonloppuajoille. Asiakkaan on mahdollista tulla myös vastaanotollemme Kangasalle, Tiihalantie 19. PREMIUM - hyvinvointia työpaikalla
Vastaanotto toimitiloissanne kerran viikossa, yhteensä 30h/kk. Lisäksi etävastaanottoaikoja ajanvarauksella 40h/kk. Premium-paketissa voidaan järjestää yksilö-, pari ja ryhmätyöskentelyjä. Etävastaanottoaikoja mahdollista varata myös ennalta ilmoitetuille ilta- ja viikonloppuajoille. Asiakkaan on mahdollista tulla myös vastaanotollemme Kangasalle, Tiihalantie 19. Lisäksi voitte varata omakustanteisesti itselleen lisäpalveluita edullisempaan hintaan, -15% voimassa olevassa hinnastosta. EXTRA - lisäpalveluita työhyvinvointia lisäämään teillä tai meillä Tapahtumakartanolla, Tiihalantie 19.

WORKSHOP - yhteistyössä psyykkisen hyvinvointivalmentajan, työelämävalmentajan ja Life Coach Mipsy Hyvinvoinnin kanssa. Stressinhallinta ja -hoito, mielenhyvinvointi, mielen taidot, palautuminen, itsetuntemus, unettomuus, ahdistus ja tunnetaidot. Räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

KUVATAIDETERAPEUTTISET RYHMÄT - työnohjaukselliset tai hyvinvointiteemaiset ryhmät. 3-8 hengen ryhmä, johon ilmoittautuneet sitoutuvat käymään. 5x90min. Työskentelyn sisältö nousee aina ryhmän yhteisestä tarpeesta tai työnantajan huomaamasta ilmiöstä.

MUSIIKIN HOIVAA - hyvinvointityöskentely ammattimuusikon kanssa. Sisältää tietoa musiikin hyvinvointivaikutuksista ja äänityöskentelyjä. ONLY FOR YOU - oletko yksinyrittäjä tai pienyrittäjä. Jätä alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyyntö ja räätälöidään sinun työhyvinvoinnille sopiva paketti. Kuulutko Kangasalan Yrittäjiin? Tarjous sinulle: 3 kertaa ratkaisukeskeistä kuvataideterapiaa 100€. Sisältää alkukartoitus 45 min ja 2x60min. Tarjous voimassa 20.9.2024 asti. sis. Yrittäjän lepohetki 30 min - 7€. Laita sähköpostia info@taide-jahyvinvointikeskussola.fi ja ilmoittaudu tiedotuskanavalle lepohetkiä varten. 

Sis. ALV24%

Pyydä yrityspalveluista yhteydenotto

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.