Ryhmille

Häiden aika?

Haluaisitko järjestää kutsukorttien askarteluhetken tai elämykselliset polttarit taiteillen? Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen päivä häiden ympärillä.

Työyhteisöpäivät

Hyvinvointia, ryhmäytystä, yhteistä työskentelyä. Varaa joko valmiiksi suunniteltu kokonaisuus tai juuri teitä palveleva työyhteisöpäivä.

Kuvataidetyöskentelyjä

Haluatko tilata kuvataidetyöskentelyn tapahtumaasi, asiakkaillesi tai yhteisöllesi? Kokenut ryhmänohjaaja järjestää teille työskentelyn tarpeisiinne. 

Synttäripalvelu

Voit valita joko valmiin juhlapaketin tai suunnitellaan sankarin näköinen päivä. Synttäripaketit sopivat niin lastenjuhliin kuin vanhemmallekin kuvataiteen ystävälle.

Kerhotoimintaa yhdistyksille

Haluaisitteko järjestää kuvataidekerhoa tiloissanne? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kerho tiloihinne. Valmiita kerhoja on mm. musiikki, kuvataide ja leikki kerho lapsille ja heidän aikuisilleen ja koululaisten tunne-taito-kerho

Kuvituspalvelu

Haluaisitteko kurkistusseinän tai oman näköisiä kuvia julkaisuihin? Lisäksi mm. omalla kuvalla lastenkirjoja, tunnekortteja ja päiväohjelmia. Kuvitustyyli sopii erityisesti lapsille ja lapsen mielisille.

Työhyvinvointia

Haluatko tarjota työntekijöillesi matalankynnyksen keskustelutukea ratkaisukeskeisellä viitekehyksellä yksilöille ja/tai ryhmille? Tarjoamme terapiapalveluitamme myös työyhteisöihin. 

Leirit ja tapahtumat

Järjestätkö tai haluaisitko hyvinvointipäiviä tai -leirejä? Voit tilata meiltä luennon, työskentelyn, vierailun tai leirityöskentelyn.

Teillä vai meillä?

Onko suunnitteilla polttarit, synttärit, työyhteisöilta tai vaikkapa illanvietto ystävien kesken - kaipaatteko toimintaa yhdistyksellenne tai kylätalolle?

Kokenut ryhmänohjaaja ja auttaa teitä järjestämään unelmien taidetyöskentelyhetken. Voit valita valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden tai voidaan ideoida yhdessä juuri teidän näköinen hetki meillä tai teillä.

Missä meillä? Työtilamme sijaitsevat Tapahtumakartanolla, Kangasalla, ja voit vuokrata kartanolta juuri teidän juhliinne sopivat tilat TÄÄLTÄ


Tapahtumaasi voidaan monipuolistaa Tapahtumakartanon eri yrittäjien osaamisella aina moktaileista rentouttavaan hierontaan, äänimaljoista inspiroivaan valmennukseen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille unelmien tapahtumapäivä upeassa kartanon miljöössä.

Tilausryhmät alkaen 240 euroa sisältäen ALV 24%. Hinta määräytyy tapahtuman palveluiden, osallistuja määrän ja keston mukaan.

Kysy tarjous teidän tapahtumallenne.

Tiedätkö jo päivämäärän?

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla, jos päivämäärä sopii meillekin.

Tutustu tästä!

Tilaa yhdistyksellenne tunnetaito-kerho. Suunniteltu erityisesti koululaisille, mutta muokattavissa kohde yleisönne tarpeeseen.

Hinta: 85€/kerho kerta - sisältää suunnittelun, valmistelun, kerhon ohjauksen, käytettävät materiaalit ja siivouksen, ALV 24%

Tilaa oman näköisiä tehtäviä tarpeeseenne.

Haluaisitko värityskuvia, hyvinvointitehtäviä tai vaikkapa kokonaisen tehtäväkirjan? Voit lähettää kuvia toimitiloistanne tai henkilöstöstänne ja luodaan teille aivan oman näköinen puuhapaketti.

Hinta alkaen 150€ ALV0%

Haluatko järjestää ikimuistoiset polttarit yhdellä kertaa tai käydä vain taidetyöskentelemässä ennen seuraavaan paikkaan siirtymistä?

Tapahtumakartanolla järjestät tunnelmalliset juhlat - lisäpalveluissa mm. kosmetologi ja suussa sulavat macaronssit. 

Tilaa syntymäpäiville ohjelmaa. Taiteelliset synttärit sisältävät taidetyöskentelyhetken juhlissanne, taidetarvikkeet kuudelle ja työpajan valmistelun ja siivouksen.

Hintaan lisätään matkakulut juhlapaikkaan tai Tapahtumakartanon tilavuokra. 

Kaipaatteko ryhmällenne vanhemmuus-työskentelyä? Tilaa viiden kerran kuvataideterapeuttinen ryhmän ohjaus. 

Hinta alkaen 560 euroa. sis. alv 24% 

Suunnitteilla työhyvinvointipäivä? Voit tilata meiltä erisisältöisiä työskentelyjä ja luentoja työhyvinvoinnin teemoista. Valittavana yleisiä aiheita tai juuri teidän yhteisölle räätälöity kokonaisuus. 

Hinta alkaen 350€. sis. alv 24%