Blogi

16.02.2024

Kiva, että olet löytänyt meidät. Taide- ja hyvinvointikeskus Sola on helmikuussa perustettu yritys, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia taidelähtöisesti. 

Löydymme monipuolisesti pitkin sosiaalisen median alustoja - TikTok, instagram, facebook, YouTube ja nyt vielä blogi. Toivottavasti löydät sen kanavan, jota sinun on luontaisin käyttää ja jäät seuraamaan, miten voisimme lisätä sinun hyvinvointiasi omassa elämässäsi. Tarjoamme paljon ilmaista sisältöä, jota voit käyttä itseapuna pohtiessa oman elämän koukeroitasi.

Lisäksi voimme tavata myös kasvotusten. Täältä nettisivuilta löydät palvelumme Tuotteet ja palvelut välilehdeltä. Toimipisteemme sijaitsee Kangasalla, Tapahtumakartanolla. Yrityksen tavoitteena on pystyä tarjoamaan kohtuulliseen hintaan terapiapalvelua. Kaikki tiedämme, miten pitkät jonot on avunpiiriin ja kelan tukien jälkeen psykoterapiasta jää omavastuu osuus kuitenkin maksettavaksi. Jonossa odotellessa suosittelen kokeilemaan sinulle sopivaa vaihtoehtoista terapiaa - ehkäpä meidän kuvataideterapiaa? Terapeuttiopiskelijamme Sanni on valmistumassa syyskuussa 2024 ja kohtaa sinut lämmöllä ja ammattitaidolla.  

Taide- ja hyvinvointikeskus Sola on unelma erilaisten ammattilaisten yhteistyöstä. Jos siis olet miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä taide- ja hyvinvointialalle niin ota yhteyttä - ehkä oman yrityksen perustamisen sijaan tulet meidän kanssamme yrittämään. 

Matka on alkanut, kutkuttava nähdä mihin se johtaa.